×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Slovakien

Natus Vincere ryktas plocka upp GuardiaN för miljonbelopp

1
Enligt källor till den franska hemsidan 1pv så är Ladislav "GuardiaN" Kovács påväg till Natus Vincere. Den nuvarande Faze Clan-spelaren ryktas ha ett pris runt en miljon dollar. Om ryktena stämmer kommer nu GuardiaN återvände till Navi efter två år i Faze Clan.
Natus Vincere kommer i helgen att spela sin sista turnering med deras IGL, Danylo "Zeus" Teslenko. De ryktas nu redan ha hittat en ersättare. Enligt källor till 1pv kommer det till majoriteten ryska laget att plocka upp AWP-spelaren Ladislav "GuardiaN" Kovács från Faze Clan. Enligt den franska hemsidan är priset för den slovakiska AWP-spelaren runt en miljon dollar.

GuardaiN har tidigare varit en del av Navi. Han anslöt sig till laget i december 2013 efter att Virtus.pro valt att släppa sitt ukrainska laget. Där blev han kvar ända till 2017 när han istället gick med i Faze Clan. Under tiden i Navi lyckades AWP-spelaren vinna totalt sju stycken LAN-turneringar, bland annat ESL One New York 2016 och ESWC 2015. De placerade sig även på andraplats under två stycken majors, Dreamhack Open Cluj-Napoca 2015 och MLG Major Championship Columbus 2016.

Tiden i Faze Clan var inte heller dålig för GuardiaN. Där lyckades han vinna hela nio stycken LAN-turneringar, bland dessa hittar vi ESL New York 2017, Eleague CS:GO Premier 2017 och Intel Extreme Masters Sydney 2018. Även i detta laget kunde GuardiaN ta sig till en majorfinal, Eleague Boston Major 2018. Precis som de andra majorfinalerna som slovaken spelat så slutade det dock i en andraplats.

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..