×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovakien

Guardian bänkad i Natus Vincere — Perfecto ersätter

1
Efter endast fyra månader tillbaka i Natus Vincere får Ladislav "GuardiaN" Kovács nu sätta sig på bänken. AWP-rollen kommer istället att gå tillbaka till Aleksandr "s1mple" Kostyliev när laget nu plockar upp en rifler i form av Ilya "Perfecto" Zalutskiy från Syman Gaming.
I september förra året offentliggjorde Natus Vincere att Ladislav "GuardiaN" Kovács har återvänt till laget. Det blev dock en tuff period för laget och det har under en längre tid ryktats om att de funderat på att bänka AWP-spelaren. Så är nu också fallet. Istället kommer nu AWP-rollen gå tillbaka till Oleksandr "s1mple" Kostyliev.

Den som nu ersätter spelaren är Ilya "Perfecto" Zalutskiy. Han har under sedan 2018 spelat tillsammans med Syman Gaming. Tillsammans med laget lyckades han kvala in till Starladder Berlin Major och var väldigt nära på att ta sig vidare till New Legends Stage, de blev dock utslagna i sin sista match mot finalisterna Avangar. Förutom detta lyckades de även vinna NEST Pro Series i slutet av året.

Laget pekar på kommunikationsproblem med slovaken, speciellt mot topplagen där snabb kommunikation är viktig. I och med 20-åringens intåg i laget är de nu ett av de yngsta lagen i proffsscenen. Den äldsta spelaren i laget är s1mple på endast 22 år.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..