×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu står det klart — Lilmix välkomnar Hype

3
Lilmix tar nu in förra säsongens elitserie-vinnare Hype som deras fjärde spelare.
Efter att ha imponerat på alla tillkännagav AURA att laget skulle splittras. Nu står det klart att Johan "Hype" Engblom istället går till Lilmix som deras nya AWP:are.

AURA fångade snabbt allas blickar när de lyckades kvala in till IEM Fall förra året. Tyvärr tog den resan slut relativt snabbt men laget visade stor potential och när det var dags för finalen av Elitserien visade laget att de låg på en fortsatt hög nivå genom att vinna finalen mot X-Gamer. Hype själv låg på en väldigt hög nivå och det ska bli kul att se vad han kan göra tillsammans med Lilmix.

Efter en medioker säsong samt bomben att Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm lämnar laget saknade Lilmix två spelare. Vem som kommer ta den femte platsen är fortfarande inte ute men i och med tillkännagivandet av Hype så kommer det bli mycket intressant att se vem laget tar in som sista spelare.

Lilmix laguppställning är just nu:

Max "quix" Lindqvist
Adam "bq" Bergqvist
Hannes "hns" Johansson
Johan "Hype" Engblom


Artikelbild: Lilmix/Pressbild
Videokälla: IEM Fall/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..