×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

AURA vinner Elitseriens höstsäsong år 2021

1
Succélaget AURA lyckades ta hem Elitserien-finalen med 2-1 i kartor.
Under kvällen spelades finalen av Elitseriens höstsäsong. Precis som i semifinalen var bjöd finalen på en extremt jämn match men till slut lyckades AURA ta hem det med 2-1.

Finalen av Elitserien blev väldigt spännande då AURA lyckades vinna första kartan med 16-6. X-Gamer var inte redo att ge upp och kämpade sig till en 16-13-vinst för att jämna ut det till 1-1. Tredje kartan drog ut lite mer på tiden men slutade på 16-9. I och med resultatet så är AURA officiellt vinnare av Elitseriens höstsäsong 2021.



Casper "SHiNE" Wennerberg bjöd på några fina clutches bland annat andra halvans pistolrunda vilket troligtvis blev "the finishing blow" för X-Gamer. På den andra kartan lyckades Anton "magi" Alevärn imponera rejält med hela 29 kills.

Det som är lite sorgligt är att som det ser ut kommer vi aldrig mer få se AURA spela. Laget ska nämligen disbanda, huvudsakligen beror detta på att Gustav "FRANSSON" Fransson ska ta en paus. Trots att deras tid som lag varit kort har dom imponerat på CS-Sverige och det ska bli kul att se vart resterande spelare tar vägen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..