×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix gör ändringar i femman — släpper freddyyyw

1
Under gårdagen kom beskedet många väntat på efter tillkännagivandet om förändringar i Lilmix femma, freddyyyw lämnar Lilmix.
Efter en relativt tuff säsong säger nu Lilmix farväl till David "freddyyyw" Tönnäng samtidigt som laget hintar om att fler tillkännagivanden är på väg. Förra säsongen hade Lilmix två platser att fylla men än så länge verkar det som att de håller kvar vid deras fjärde (Hannes "hns" Johansson) och då endast har en plats att fylla.

Det verkar som att freddyyyw inte hänger läpp utan han förklarar i en TwitLonger att han kommer ta en paus från professionell cs för att fokusera på familj och vänner. Han kommer dock fortsätta med streaming och demo-analys så helt redo verkar han inte vara att släppa communityt.

Vem som kommer ersätta freddyyyw är ännu inte ute och baserat på det faktum att Lilmix tidigare haft väldigt långa provtider för sina spelare så är det inte säkert att de kommer ha en klar femma än på ett tag.

Artikelbild: Pressbild/Lilmix

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..