×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: RUSH återförenas med Major-vinnarna — blir Evil Geniuses sista pusselbit

2
William "RUSH" Wierzba är siste man att presenteras av Evil Geniuses.
Evil Geniuses har nu presenterat sin kompletta laguppställning inför vårsäsongen. Siste man att presenteras för laget blev Will "RUSH" Wierzba som därmed återförenas med sina gamla Cloud9-lagkamrater Jake "Stewie2k" Yip och Timothy "autimatic" Ta.

Trion spelade ihop i Cloud9 under åren 2017—2018 och blev då det första, och hittills enda, nordamerikanska lag som vunnit en Major när laget tog hem trofén i Boston.

RUSH kommer senast från en sejour i Complexity Gaming. Under RUSH:s tid i Complexity lyckades laget som bäst nå en femteplacering på HLTV:s världsranking men efter flera misslyckade turneringar rasade laget på rankingen under 2021.

Den nya femman spelar sin första tävlingsmatch den 30 januari då laget ställs mot Team Vitality i gruppspelet av Blast Premier. För att förbereda sig har laget rest till Europa för att bootcampa tillsammans.

Evil Geniuses ställer upp med följande lag:

Will "RUSH" Wierzba
Timothy "autimatic" Ta
Jake "Stewie2k" Yip
Vincent "Brehze" Cayonte
Cvetelin "CeRq" Dimitrov

Frankrike Damien "maLeK" Marcel (coach)

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..