×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Klart: Amerikanska Major-vinnaren gör CS:GO-comeback — blir Stewie2K:s lagkamrat

1
Timothy "autimatic" Ta återvänder till Counter-Strike som Evil Geniuses-spelare.
Evil Geniuses har nu presenterat ytterligare ett nyförvärv inför vårsäsongen. Amerikanen Timothy "autimatic" Ta presenterades igår som lagets fjärde spelare.

Sedan tidigare har också Jake "Stewie2k" Yip värvats till laget och enligt mer eller mindre bekräftade uppgifter kommer också amerikanen Will "RUSH" Wierzba att plockas in i femman där duon Vincent "Brehze" Cayonte och Cvetelin "CeRq" Dimitrov är kvar från förra året.

Under det senaste året har autimatic varit borta från CS:GO-scenen för att istället satsa på en Valorant-karriär i laget T1. Som bäst lyckades autimatic nå en femteplats i den nordamerikanska divisionen av VCT Challengers gruppspel.

Desto mer imponerande är autimatics tidigare prestationer som CS:GO-spelare. År 2018 vann han Majorn i Boston med Cloud9 och 25-åringen kan dessutom stoltsera med förstaplaceringar i ESL Pro Leagues fjärde säsong, Dreamhack Open Anaheim 2020 samt Dreamhack open Denver 2017.

Evil Geniuses uppställning är just nu:

Vincent "Brehze" Cayonte
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Jake "Stewie2k" Yip
Timothy "autimatic" Ta

Frankrike Damien "maLeK" Marcel (coach)

Artikelbild: Todd Gutierrez/Beyond The Summit

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..