×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Franska organisationslösa laget signas av HEET — debut för det nya laget

1
Den belgiska organisationen ger sig in i CS-scenen med DBL Poney-femman som debutanter.
Idag meddelade den belgiska esport-organisationen HEET att de ger sig in i CS:GO-scenen med ett debuterande lag, nämligen stjärnorna från DBL PONEY som väckt uppmärksamhet från världen det senaste året.

Den franska femman runt Alexandre "bodyy" Pianaro lyckades under 2021 stå runt topp 30-platsen på HLTV:s team-ranking trots att ha varit ett lag utan någon organisation bakom sig.

DBL Poney blev snabbt ett lag som fick ögonen på sig från både fans och organisationer i bland annat sina insatser i kvalspelen för ESL Challenger 48 mot bland andra svenska SAVAGE för att nu kunna möta lag som Extra Salt, 9z Team och Order under sin nya HEET-fana.

I ett pressmeddelande från organisationen skriver HEETs COO Jasur "Jazz" Avizov om beslutet kring ingången i CS:GO-scenen och signandet av den franska femman.

- Så fort vi började titta på DBL Poney-rostern var vi direkt övertygade om att detta lag skulle passa in i vår familj. Fem vänner som har kämpat för att vara bäst i över ett år – utan något stöd från en organisation – och fortfarande kommer till topp 30 av HLTV och stannar där länge visar en stor vilja och önskan att lyckas. Det är precis dessa egenskaper jag alltid letat efter inte bara från våra spelare utan också från våra medarbetare, säger Jazz.

Han säger även i pressmeddelandet att satsningen från organisationen är långsiktig och att han är säker på att beslutet är ett steg i rätt riktning för att få erfarenheter och massor av möjligheter. Målet för organisationen är att tävla i en Major och att ha laget som den bästa franska femman med ögonen på en topp 15-placering på HLTV.

HEET-femman är från och med idag:
Artikelbild: Pressbild/HEET
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..