×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

s1mple noll orolig för Last Dance-femman: "Kommer inte kunna göra någonting"

3
Världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev känner sig inte hotad av Gabriel "FalleN" Toledos nya lag.
Inför vårsäsongen har den brasilianska legendaren Gabriel "FalleN" Toledo dragit ihop en ny femma beståendes av huvudsakligen sina gamla Luminosity Gaming-lagkamrater. Under 2016 hade FalleN och Luminosity en dominant period och lyckades vinna två Majors under samma år.

Någon som inte känner sig hotad av den nya femman, som går under namnet Last Dance, är Oleksandr "s1mple" Kostyliev. Nyhetssajten Dexerto rapporterar att Natus Vincere-stjärnan under en stream fick frågan om han var orolig för att Last Dance skulle hota Navi, något som han verkligen inte verkar vara.

— Last Dance kommer inte att kunna göra någonting. Jag säger det nu direkt. De kommer inte kunna göra någonting mot mitt lag, sade s1mple.

— De kan vinna en karta under året, men ingenting annat. Ingenting annat.



Det är ännu oklart om Navi kommer få möjligheten att möta Last Dance någon gång den närmaste tiden. I lagets säsongspremiär om ett par veckor ställs världsettan mot en annan brasiliansk femma i form av MIBR i gruppspelet av Blast Premiers vårsäsong.

När FalleNs brasilianska stjärnfemma gör sin debut är ännu inte känt och det är också oklart vilka turneringar som femman kommer att spela under säsongen.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..