×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mples kaxiga uttalande: "Så tråkigt att vänta på att vinna"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev är övertygad om att förstaplatsen på HLTV-topplistan är hans — två veckor innan resultaten är ute.
Legendaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev har uttryckt sig kaxigt på Twitter kring HLTV:s topplista för de 20 bästa CS-spelarna från 2021. Stjärnan tar ut sin förstaplatsseger redan två veckor innan resultatet.

Nästan varje dag fram till den 22:e januari avslöjas topp 20-placeringarna för 2021:s bästa CS-spelare på HLTV där de tre bästa spelarna i världen avslöjas på den sista dagen.

I sin tweet skriver s1mple att det är tråkigt att vinna förstaplatsen i förskott. Med stjärnans fantastiska 2021 kan det vara troligt att förstaplatsen är hans men konkurreras av bland annat Mathieu "ZywOo" Herbaut som snott förstaplatserna både under 2020 och 2019.

Även Nikola "NiKo" Kovač kan väntas knuffas kring topp 3-platsen mot legendarerna som tillsammans med G2 Esports har haft ett grymt år. NiKo placerade som högst på fjärdeplatsen 2020 efter Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..