×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Apeks förlorar debuten efter övertidsdrama i derbyt

1
Det svenska laget GamerLegion lyckades ta en vinst mot Apeks i första rundan av Pinnacle Winter Series Regional.
Efter tre jämna kartor var det till slut Gamerlegion som vann matchen med 2-1 i kartor mot Apeks. Trots att Apeks var favorittippade så lyckades det svenska laget vinna och få en bra start i gruppspelen.

Redan under första kartan blev de intensivt då det gick till övertid men där GamerLegion till slut tog hem Ancient med 19-17 i rundor. På Overpass så såg GL starka ut på T-sidan men tappade som CT och Apeks vann med 16-12. På Mirage var det extremt jämnt men GamerLegion lyckades till slut stänga matchen med 16-14.

Kvällens storspelare var Joakim "jkaem" Myrbostad med en HLTV-rating på 1.17 och hela 77 kills. Den bästa svensken i matchen blev Sean "eraa" Casido Knutsson som var stabil på alla tre kartor och till slut landade på 76,5 i ADR.

Hamnar man topp 8 i de regionala kvalen så väntar huvudturneringens gruppspel där lagen från regional kommer möta lag så som Dignitas, MOUZ NXT och Eternal Fire. En vinst i slutspelen ger förutom 40 000 dollar (ca 360 000 kr) en plats i turneringen LAN Sweet LAN där prispoolen är tre gånger så stor.

Artikelbild: Gamerlegion
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..