×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion-stjärnan: "Vi ser oss som favoriter i varje match"

1
Sean "eraa" Knutsson hoppas att laget kommer klättra i världsrankingen.
Svensklaget Gamerlegion förlorade i går kväll sin första match i ESEA Premiers slutspel. Svenskarna var i princip chanslösa mot förhandsfavoriten Forze och förlorade två raka kartor med siffrorna 16-3 och 16-7.

Inför resten av slutspelet har lagets stjärnspelare Sean "eraa" Casido Knutsson ändå höga tankar om sitt lag.

— Laget sattes ihop på kort tid innan ESEA Premier-säsongen skulle börja. Vi visste att vår firepower och kemi skulle räcka till att behålla platsen och det har visat sig redan sedan dag ett att vi känner oss riktigt bekväma med varandra och tror på varandra stenhårt, säger eraa.

— I och med att vi fått en del pracc nu och känner oss hur bekväma som helst tror vi att vi kan slå vilket lag som helst. I varje match ser vi oss själva som favoriter.

På sikt hoppas eraa att svenskarna också ska kunna klättra en hel del i världsrankingen.

— Det är väldigt bra stämning i laget och vi tror att vi har vad som krävs för att nå topp 20. Målet när vi satte ihop laget var en top 30-20 plats och den blicken har verkligen inte sänkts någonstans.

— Alla känner verkligen något speciellt, alla har glädjen och motivationen till att ta sig längre. Vi har dessutom inte kunnat bootcampa eftersom vi är ett internationellt lag. När den möjligheten öppnas tror jag att vi kan utvecklas ännu mer, säger eraa.

I kväll klockan 19:00 möter laget LDLC i ESEA Premier-slutspelets lower bracket. En match som laget måste vinna för att hålla sig kvar i turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..