×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Mediauppgifter: Navi ville inte sälja m0NESY till G2

1
Genom värvningen av Ilya "m0NESY" Osipov kan G2 Esports ha blivit en för stark utmanare till världsettan.
En av de största och mest omtalade värvningarna inför vårsäsongen är G2 Esports köp av Ilya "m0NESY-" Osipov från Natus Vincere. Den blott 16-årige AWP-spelaren har kallats för den största talangen i världen och hämtades in för att fylla AWP-tomrummet som funnits i G2 sedan laget bänkade den franska stjärnan Kenny "kennyS" Schrub förra året.

Nu kommer uppgifter om att Navi helst hade sålt m0NESY till någon annan organisation än G2. I podcasten HLTV Confirmed avslöjar HLTV:s chefredaktör Milan "Striker" Švejda att Navi var oroliga för att en försäljning till G2 skulle stärka rivalen så pass mycket att deras plats på toppen hotas. Enligt Striker hade Navi hellre sålt m0NESY till Team Liquid då den amerikanska organisationen inte bedöms utgöra ett lika stort hot.

Uppenbarligen blev det inte någon affär med Liquid utan m0NESY hamnade till slut i G2 ändå. Talangen väntas göra sin debut mot Complexity Gaming på fredag nästa vecka i gruppspelet av Blast Premiers vårturnering.


Artikelbild: Natus Vincere/Twitter
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..