×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

B1ad3 avslöjar m0NESYs svaghet: "Blir nervös i viktiga matcher"

2
Nu när det står klart att m0NESY går till G2 håller B1ad3 inte längre tyst om 16-åringens svagheter. Han avslöjar bland annat att m0NESY blir väldigt nervös innan viktiga matcher vilket är något G2 lär behöva jobba på.
Ilya "m0NESY-" Osipov har problem med att bli nervös innan viktiga matcher avslöjar hans gamla coach "B1ad3".

Natus Vincere är laget som alla vill slå när vi nu går in i ett nytt år. Lagets framgång har under 2021 varit helt otroliga och även deras Academy-lag har sett lovande ut. Kollar man på NAVIs main lag så är det inte konstigt att andra lag funderar över potentialen hos NAVIs ungdomar, ett av de lagen har nu lyckats vinna över en kommande stjärna då m0NESY officiellt blir en del av G2 Esports.

Ibland glöms det bort att m0NESY bara är 16 år gammal och han har kommit otroligt långt redan men att nerver fortfarande är ett problem är inte så konstigt. G2 kommer behöva stötta och hjälpa m0NESY om de hoppas på att han ska bli nästa stora stjärna och om han ska kunna ta sig an giganter som Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Mathieu "ZywOo" Herbaut.

Efter att ha blivit scoutad av NAVI i januari 2020 så fann sig m0NESY helt plötsligt i NAVI Youth. Från att sedan gå till NAVI Academy och sedan bli upplockad av G2 är inte något som alla kan göra men trots det har alla svagheter och coachen väntade inte länge med att avslöja m0NESYs.

Artikelbild: Starladder

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..