×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Navi-coachen om m0NESY-affären: "Bitterljuv känsla"

2
Navis akademicoach Amiran "ami" Rekhviashvili har blandade känslor kring G2 Esports köp av Ilya "m0NESY" Osipov.
Under gårdagen offentliggjorde G2 Esports till slut att laget köpt loss megatalangen Ilya "m0NESY" Osipov från Natus Vincere. 16-åringen, som av många anses vara världens största CS:GO-talang, kompletterar världsfyran genom att vara lagets enda dedikerade AWP-spelare.

I ett pressmeddelande på Navis hemsida berättar nu m0NESYs före detta coach Amiran "ami" Rekhviashvili att han har blandade känslor kring affären.

— Det är en väldigt bitterljuv känsla för mig att vår student går till G2. Jag är väldigt glad över att vår akademispelare fortsätter sin karriär i en så stor klubb. Det visar att vi är på rätt väg och att vår akademi levererar spelare i världsklass, säger ami.

— Å andra sidan är det ledsamt att en av våra spelare lämnar för ett annat lag. De senaste två åren var verkligen magiska. Vi lärde oss, hade roligt, jobbade och upplevde nederlag tillsammans. Ibland bråkade vi, men till slut nådde vi alltid en konsensus. Vi gladde oss tillsammans över våra första framgångar och segrar. Allt detta gjorde att vi blev inte bara lagkamrater, utan riktiga vänner.

I pressmeddelandet väljer ami att också rikta sig direkt till m0NESY för att hylla spelaren.

— Jag vet att du i framtiden kommer att vara en av de bästa spelarna i världen. Jag önskar uppriktigt att du når alla dina mål. Jag säger inte hejdå till dig, eftersom jag kommer att följa dina framsteg, säger han.

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..