×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

ENCE bänkar doto — inga finska spelare kvar i femman

1
Finlands största CS:GO-organisation har nu inga finska spelare kvar i startfemman.
Den finska spelaren Joonas "doto" Forss kommer inte att vara en del av ENCE Esports när vårsäsongen kickar igång. I ett pressmeddelande meddelar organisationen att doto placeras på bänken och att laget kommer att presentera en ersättare inom kort.

"Om något inom esporten är säkert så är det förändring. Vi kände att vi behövde genomföra några förändringar för att hålla oss kvar i striden mot de bästa lagen. Efter att noggrant utvärderat spelarmarknaden och vår laguppställning kände vi att den här förändringen behövde göras", säger Ences generaldirektör Niklas "Willkey" Ojalainen i pressmeddelandet.

Beskedet innebär att det för första gången i organisationens historia inte finns några finska spelare med i Ences startfemma. I maj förra året valde den före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Aleksi "allu" Jalli, som varit i Ence sedan 2018, att sätta sig på bänken vilket gjorde att doto var den enda finska spelaren kvar i femman.

doto anslöt till Ence under hösten 2020 efter en lyckad period i HAVU Gaming. Under dotos tid i Ence lyckades laget bland annat vinna Blast Rising 2020 och sluta på en delad 15:e-plats i Stockhols-majorn vilket gjorde att laget som bäst var rankat sjua på HLTV:s världsranking.

Ence består just nu av:
Marco "Snappi" Pfeiffer
Paweł "Paweł "dycha" Dycha" Dycha
Olek "hades" Miskiewicz
Lotan "Spinx" Giladi

Eetu "sAw" Saha (coach)

Artikelbild: Pressbilde/ENCE
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..