×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

B1ad3 förklarar: Därför valde Navi att sälja m0nesy

1
Navi-coachen öppnar upp om överlåtandet av en av de mest lovande spelarna i världen: "Vi hade behållt m0NESY om vi hade en 6-man roster".
En av världens mest omtalade CS:GO-spelare, Ilya "m0NESY-" Osipov, har varit under spotlighten kring transferrykten till G2 Esports.

I en intervju med Pley besvarar Natus Vincere-coachen Andrei "B1ad3" Horodenskyi frågor om varför organisationen valt att inte behålla den lovande och omtalade spelaren.

- Det finns ingen plats, ingen möjlighet för honom att spela i denna laguppställning. I den här stunden, när vi dominerar, vore det dumt att göra någon förändring. Vi skulle lägga till honom om vi kunde ha en roster på sex man, säger den 35-årige coachen under intervjun.

Den 16-årige spelaren har blivit prisad från många håll och massor av spelare de senaste månaderna och det menar Navi-coachen borde tonas ner en aning då m0NESY blir riktigt nervös inför viktiga matcher och att hans prestationer under såna matcher visats tydligt.

Veterancoachen nämner även sina tvivel om AWP-positionen i en ny femma för den unge spelaren, men påpekar även att m0NESYs ringa ålder inte medför den kunskapen och vanan som en tier-1 mentor kan tillföra en lovande spelare:

- Jag kan inte se honom som den främsta snipern faktiskt. Jag tycker inte att det är en jättebra idé. Den senaste tiden missade han många viktiga skott i officiella matcher. Jag vet inte om det kommer att försvinna, men det är inte bra för en sniper att missa skott.


Artikelbild: Viola Schuldner/ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..