×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Team Liquid-stjärnan: "Höj priset på AWP:n"

1
Keith "NAF" Markovic tycker att AWP:n är alldeles för billig.
AWP:n är ett av de kraftfullaste och dyraste vapnen i CS:GO. De spelare som hanterar den gröna bössan bäst är också de som anses vara världens bästa.

AWP:ns starka impact har gjort att frågan om den behöver nerfas aktualiserats. I en intervju med nyhetssajten Pley avslöjar den kanadensiske Team Liquid-spelaren Keith "NAF" Markovic att han tycker att priset på AWP:n, 4750 dollar, är alldeles för lågt.

— Enligt mig borde man höja priset på AWP:n. Jag tänker mig att den borde kosta omkring 6000 dollar eller så, säger NAF i intervjun.

— I slutet av dagen är det annars AWP:are, om de får rätt förutsättningar, som kommer att vara på toppen. Den enda riflern som nämns bland toppnamnen är Nikola "NiKo" Kovač, resten är bara AWP:are.

Att det är just en Team Liquid-spelare som vill höja priset på AWP:n är kanske inte en slump. Under 2021 spelade Liquid med Gabriel "FalleN" Toledo på AWP-positionen samtidigt som han var in-game leader — en lösning som inte gav någon större utdelning.

Nästa säsong inleder Team Liquid med nyförvärvet Josh "oSee" Ohm som AWP:are. Kanske kan det få NAF att ändra uppfattning i frågan.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..