×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Navis 16-årige supertalang: "Jag är redo för ett tier 1-lag"

2
Ilya "m0NESY" Osipov tvivlar inte på sin egen förmåga.
Natus Vinceres 16-åring Ilya "m0NESY-" Osipov har kallats för världens största CS:GO-talang. I en lång intervju med HLTV berättar storlöftet att han genom erfarenheten från akademiligan Weplay Academy League nu känner sig redo att spela på den absoluta världstoppen.

— Jag har lagt ned väldigt mycket individuell träning de senaste två månaderna för att bli bättre. Efter den här LAN-turneringen är jag säker på att jag är redo för ett tier 1-lag, säger han.

Att lagen på den högsta nivån spelar annorlunda än de lag som m0NESY vanligtvis möter med Navis akademi-lag ser han inte som ett hinder.

— Efter att Egor (Egor "flamie" Vasilyev) anslöt till vårt lag har han sagt många gånger att tier 1-lag inte spelar på samma sätt som tier 2- och tier 3-lag gör. Men jag tror att jag med lite tid är redo. Jag har både bra aim och en bra förståelse för spelet, det har inte alla tier 1-spelare, säger han.

Talangens önskan om att spela för ett lag i den absoluta världstoppen kan gå i uppfyllelse snabbare än vad många trott. Under veckan har det florerat rykten om att Navi ska vara beredda att sälja m0NESY i en affär som kan bli en av de största i spelets historia.

Artikelbild: Pressbild/Weplay
Videokälla: Weplay/Twitch

Vem är Sveriges nästa stora CS-stjärna?

1625 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..