×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Navis 16-årige supertalang: "Jag är redo för ett tier 1-lag"

2
Ilya "m0NESY" Osipov tvivlar inte på sin egen förmåga.
Natus Vinceres 16-åring Ilya "m0NESY-" Osipov har kallats för världens största CS:GO-talang. I en lång intervju med HLTV berättar storlöftet att han genom erfarenheten från akademiligan Weplay Academy League nu känner sig redo att spela på den absoluta världstoppen.

— Jag har lagt ned väldigt mycket individuell träning de senaste två månaderna för att bli bättre. Efter den här LAN-turneringen är jag säker på att jag är redo för ett tier 1-lag, säger han.

Att lagen på den högsta nivån spelar annorlunda än de lag som m0NESY vanligtvis möter med Navis akademi-lag ser han inte som ett hinder.

— Efter att Egor (Egor "flamie" Vasilyev) anslöt till vårt lag har han sagt många gånger att tier 1-lag inte spelar på samma sätt som tier 2- och tier 3-lag gör. Men jag tror att jag med lite tid är redo. Jag har både bra aim och en bra förståelse för spelet, det har inte alla tier 1-spelare, säger han.

Talangens önskan om att spela för ett lag i den absoluta världstoppen kan gå i uppfyllelse snabbare än vad många trott. Under veckan har det florerat rykten om att Navi ska vara beredda att sälja m0NESY i en affär som kan bli en av de största i spelets historia.

Artikelbild: Pressbild/Weplay
Videokälla: Weplay/Twitch

Vem är Sveriges nästa stora CS-stjärna?

1222 personer har röstat
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..