×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Transferrykte: coldzera kan gå till norska organisationen

1
Marcelo "coldzera" David står i kikarsiktet för den norska organisationen — vill plocka sydamerikanska spelare.
00Nation är igång med en full översyn av sin roster enligt rapporter från Globo Esporte. Ryktet är att Marcelo "coldzera" David endast är ett steg ifrån ett kontrakt med laget.

Globo Esporte rapporterade redan i december om 00Nations intresse i den sydamerikanska legendaren som enligt rapporter blivit lockad av lovande kandidater i värvning.

Organisationen har bland andra varit i förhandlingar med Lucas "Lucaozy" Neves från Sharks Esports, Mario "malbsMd" Samayoa från Team One samt Santino "Try" Rigal från 9z Team.

Enligt Globo Esportes källor ska samtliga spelare varit nöjda med sina erbjudanden från 00Nation och väntas nå ett positivt beslut de kommande dagarna. 00Nation nekade kommentarer till ryktet, Team One nekar förhandlingarna överlag och 9z har inte svarat på Globo Esportes frågor.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..