×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dagens frågetecken i Blast World Final — tar Navi revansch mot Team Liquid

1
Det underliga loppet av Blast World Final har lett till Navi i revanschchans mot Team Liquid i dagens matcher.
Blast World Final-finalen är en dag bort med totalt fyra kvarlevande lag. I dagens matcher ser vi Gambit Esports mot Team Vitality samt Natus Vincere mot Team Liquid.

Jakten på prissumman och årets sista storturneringstitel är i full fart med en risk för världsettan Navi att inte stå i final.


Först ut i dagens matcher står Gambit och världstvåan Vitality i sin upper bracket-final. Av sju tidigare matcher mellan de två lagen har Vitality stått som segrare i sex av dem med tillräckligt bekväma marginaler.

I dagens möte kan mycket skrikande och häcklande förekomma mellan Gambits Vladislav "nafany" Gorshkov och Vitalitys kända gaphals Dan "apEX" Madesclaire emellan vunna och förlorade rundor.


Den oväntade men minst sagt spännande matchen mellan Navi och Team Liquid för andra gången i turneringen där Navi för tillfället står hungrande för revansch. Världsettan krossades av det "döda laget" med 1-2 under upper bracket kvarten fyra dagar tidigare.

Med det senaste resultatet mellan lagen i åtanke är det ett tärningskast om vem som faktiskt tar hem vinsten. Gemenskapsomröstningen är inte så polariserande som den annars hade varit i Navis fördel innan de förlorade mot det döende nordamerikanska laget.

Matcherna kommer sändas på Blasts officiella Twitch-kanal och bör inte missas för esport-intressenter med smak för spänning och kaos.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..