×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Navi vidare i Blast Premier World - G2 ute ur turneringen

2
Natus Vincere tar hem segern mot G2 Esports med 2-1 i kartor.
Natus Vincere tar hem segern mot G2 Esports med 2-1 i kartor och går vidare i lower-bracket slutspelet.

Många hade längtat på att få se Navi och G2 möta varandra igen efter den dramatiska Major-finalen då bland annat Nikola "NiKo" Kovač missade deagle-skottet mot Oleksandr "s1mple" Kostyliev på Nuke.

Kvällens match började nämligen på Nuke och efter en ganska dominant start från Navis terrorist-sida kunde G2 komma ikapp och avsluta halvtiden med 8-7 till sin fördel. Navi lyckades dock ta över och vann slutligen kartan med 16-14. NiKo fick bära tungt och levererade fram en grym prestation på 35 kills och 18 deaths, trots att G2 förlorade.

På andra kartan, Inferno blev det en minst sagt jämn och spännande historia. Efter en dubbel övertid lyckades G2 Esports vinna kartan med 22-19.

Slutligen var det dags för den avgörande kartan Mirage, och där imponerade s1mple stort med AWP:n och tog Navi till en överlägsen vinst med 16-4, medan NiKo i kontrast till sin första karta, fick endast 6 kills och 18 deaths.

Detta betyder att G2 Esports nu är ute ur Blast Premier World Final 2021, och Navi är vidare till tredje rundan av lower-bracket där de möter antingen Team Liquid eller Astralis.

Artikelbild: ESL
Videokälla: Blast/Twitch




0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..