×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

CHOCKEN: Natus Vinceres segerserie bruten av ett storstarkt Team Liquid

1
Natus Vincere fick smaka på stortorsk i BLAST World Finals första match mot Team Liquid.
Team Liquid sopade banan med Natus Vincere och säkrade turneringens första vinst med 2-1.


Matchen började på Overpass och var förvånansvärt snabbt en jämn halvlek med 8-7 till Navi. Efter sidbytet tog Liquid och vände på steken med bland annat en snygg ACE av Jake "Stewie2k" Yip mot ett fullt utrustat Navi i 21:a rundan. Liquid lyckades sedan vinna kartan med 16-11.

Förhandsfavoriterna och världsettan Navi fick mer att bita i på matchens andra karta Dust2. Inledningsvis var resultaten någorlunda jämna i första halvlek med 9-6 till Navi för att sedan skjuta iväg på CT-sidan med en stark 16-7-vinst.

Hittills under matchen hade 18-åriga Valeriy "b1t" Vakhovskiy till störst del burit laget under bägge kartor med en KD-rating på 43-30 på Overpass och Dust2. Näste man på toppen var ikonen Oleksandr "s1mple" Kostyliev med 35-30 i KD-rating under kartornas gång.

Matchen avgjordes på Inferno där Navi snabbt tog de första 3 rundorna men blev totalt dominerade i resten av halvleken till med 4-11. Liquid lät inte Navi samla sig och fortsatte plocka rundor med endast ett fåtal bortgivna innan Liquid-veteranen Jonathan "EliGE" Jablonowski under matchpoäng slog till med en brilliant strategi för att avsluta kartan med 16-7.

Den nordamerikanska organisationen skrev ett kaxigt meddelande på twitter med en bild på AI-genererade odds kort efter matchvinsten.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..