×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Transferrykte: MOUZ-stjärnan på väg bort — kan ersätta olofmeister

1
Både Faze Clan och G2 Esports uppges intresserade av att köpa loss Robin "ropz" Kool.
En av år 2021 års starkaste spelare Robin "ropz" Kool kan vara på väg att lämna sitt lag. Enligt den franska nyhetssajten 1PV ska både Faze Clan och G2 Esports vara intresserade av spelaren.

Enligt 1PV ska ropz ha kontrakt med Mouz fram till mars 2022 och någon förlängning med den tyska organisationen ska inte vara aktuell.

Under de senaste veckorna har flera rykten florerat kring G2 som verkar vara i en ombyggnadsfas inför 2022. Laget, som i skrivande stund är rankade trea på HLTV:s världsranking, har släppt sin coach Malek "maleK" Bennouioua och har tidigare uppgetts ha gjort klart med den ryska supertalangen Ilya "m0NESY-" Osipov.

Vad gäller Faze Clan har frågan on svenske Olof "olofmeister" Kajbjers vara eller inte vara i organisationens femma varit aktuell i flera år. Om Faze Clan signar ropz skulle det kunna innebära att olofmeister återigen tar plats på sidlinjen.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: Dreamhack/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..