×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Transferrykte: Världstrean intresserade av finsk IGL

1
G2 Esports uppges vara intresserade av att köpa loss den finska OG-spelaren Aleksi "Aleksib" Virolainen.
Transferryktena kring nuvarande världstrean G2 Esports fortsätter att flöda. Enligt den senaste rapporten från den franska nyhetssajten 1PV ska laget vara intresserade av att köpa loss den finska OG-spelaren Aleksi "Aleksib" Virolainen.

Enligt sajten är G2 på jakt efter en AWP-spelare och en in-game leader och Aleksib skulle i sådana fall vara tänkt att fylla IGL-platsen. G2 ska fortsatt vara i förhandlingar med Natus Vincere om lagets AWP-talang Ilya "m0NESY-" Osipov.

Aleksib har varit in-game leader för OG sedan slutet av 2019 och uppges ha kontrakt med laget över hela nästa år. 24-åringen har under sin tid i laget bland annat lett OG till en andraplats i Flashpoint, en delad tredjeplats i ESL Pro League och en andraplats i IEM Summer.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: cs_summit/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..