×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

IEM-silver till Ninjas in Pyjamas — tufft möte mot franska världstvåan

3
Ninjas in Pyjamas nekades revansch men fick silvermedalj i IEM Winter efter finalförlusten mot Team Vitality.
Världstvåan Team Vitality står som titelvinnare i IEM Winter efter 3-0-vinsten mot Ninjas in Pyjamas.


Inledningen av finalmatchen tog plats på NIP-favoritkartan Inferno och såg till en början ut att vara i ninjornas fördel efter första halvlekens 8-7. Vändningen kom drastiskt när fransklaget fick spela på T-sidan och roffa åt sig rundor fram till 16-10-vinsten.

Superstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut presterade som vanligt makalöst bra på kartan och lyckades skaffa en 29-15 KD-rating samt en HLTV-rating på 1.74.

Stormötet togs vidare till matchens andra karta Dust2 där NIP ännu en gång tog en ledning till sidbytet med 9-6 efter sin CT-sidas slut. Trots ninjornas momentum vändes det upp-och-ner när Vitalitys Richard "shox" Papillon och company fick spela defensivt till kartans 16-10-vinst.

Med två förlorade kartor hade NIP sin sista chans att hänga kvar i spelet på Nuke och förlorade till slut med knappa 13-16. Shox hade vid detta laget blivit såpass varm i kläderna att han nästan var oslagbar i varje duell på både T och CT-sidan.

NIP-stjärnan Fredrik "REZ" Sterner skrev kort efter matchen på sin Twitter att matchen var väldigt tuff men att han är nöjd med insatserna trots att inte det inte funnits tid att pracca tillsammas med inhopparen Love "phzy" Smidebrant.

Trots förlusten står Ninjas in Pyjamas med silvermedalj samt en prissumma på nära 400.000 SEK och har under turneringens gång bevisat att de är ett av världens bästa lag i CS:GO som inte ska underskattas av framtida motståndare.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..