×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FINALDAGS: NIP siktar på revansch mot Vitality i IEM Winter

2
Återseendet mellan Ninjas in Pyjamas och Team Vitality blir nagelbitande i dagens IEM Winter-final.
Svenska favoriterna Ninjas in Pyjamas har tagit sig hela vägen fram till finalen av IEM Winter. Idag klockan 16:00 möter ninjorna världstvåan Team Vitality för att göra upp om förstaplatsen.


Finalisterna möttes tidigare i turneringens gruppspelsemifinal där NIP torskade med 0-2 efter två rätt ensidiga kartor dominerade av duon Mathieu "ZywOo" Herbaut och Dan "apEX" Madesclaire i Vitality.

Idag får ninjorna chans att ta revansch i den stora finalmatchen som spelas i BO5-format tillsammans med gårdagens stortävlingsdebutanten Love "phzy" Smidebrant från Young Ninjas som ersatt frånvarande Nicolai "dev1ce" Reedtz.

Trots tidigare förlusten mot Vitality har Ninjas in Pyjamas bevisat att de förtjänar sin plats i finalen efter sina vinster mot lag som G2 Esports, Team Liquid, Godsent och Astralis i turneringen.

Oddsen pekar på att fransklaget är klara förhandsfavoriter men kantas av en benhård gemenskap av NIP-fans världen om som ställer dem rätt lika i gemenskapsomröstningar.

Giganternas kamp om förstaplatsens prissumma på nästan 1 miljon kronor och mästartiteln kommer sändas på ESL:s officiella Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..