×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Finalplatsen säkrad av Team Vitality — knäckte Virtus Pro

2
Kévin "misutaaa" Rabier och kamraterna säkrar finalplatsen i IEM Winter efter grymma 2-0-vinsten mot VP.
Semifinalsmötet i IEM Winter mellan Team Vitality och Virtus.pro slutade i en snygg fransk 2-0-vinst.


Matchen startade på Mirage med jämnast insatser från VP:s håll medans Vitalitys Kévin "misutaaa" Rabier stod för lagets största insatser. Efter en jämn halvlek lyckades fransmännen till slut säkra en 16-13-vinst på kartan.

Återigen på matchens andra karta Vertigo lyckades resultaten vara nära identiskt från Mirage med en 8-7-halvlek för VP följt av en 16-13-vinst för Vitality. Återigen stod misutaaa för spelets skarpaste plays uppbackat av Mathieu "ZywOo" Herbaut och Richard "shox" Papillon.

Vid matchens slut stod misutaaa på hela 59-36 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.49 jämfört med ZywOo som var näste man på toppen med 45-33 i KD-rating samt en 1.19 HLTV-rating.

Med vinsten säkrad står även finalplatsen för det franska laget hugget i sten som är satt att spelas imorgon klockan 16:00.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..