×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

AURA storkrossade Young Ninjas i semifinalen

1
AURA-spelarnas grymma insatser ledde till storkross av Young Ninjas och en säkrad finalplats.
AURA besegrade Young Ninjas med 2-0 och glider fram till finalplats i Svenska Elitserien.


Matchen inleddes på Overpass med en tidig ledning för AURA in till första halvlekens 11-5-slut. Efter sidbytet hade Young Ninjas det ännu svårare på T-sidan och kunde endast plocka 2 rundor innan AURA satte stopp med en 16-7-vinst.

Johan "Hype" Engblom var bäst på kartan med 24-9 i KD-rating samt en grym 1.76 HLTV-rating. Erik "ztr" Gustafsson stod på ninjornas topp med 21-19 i KD-rating och var ensam i laget att vara över 1.0 i HLTV-rating.

På matchens andra karta Mirage var det repris i halvleksresultat när AURA säkrade en 10-5-halva för att sedan klämma till 6 raka rundor på T-sidan efter sidbytet.

Denna gång stod Jonatan "bobeksde" Persson som bäst på kartan med 23-12 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.79. Hack i häl var kamraten Hugo "zen" Lindhqvist med 23-10 KD och 1.64 HLTV-rating.

Med vinsten i hand står AURA klara att spela Elitseriens finalmatch imorgon klockan 17:00 för chansen att vinna 120.000 SEK och seriemästare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..