×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Supertalangen bekräftar — lämnar världsettan inför nästa år

1
Världens största CS:GO-talang har lämnat världens just nu bästa lag.
16-årige supertalangen Ilya "m0NESY-" Osipov är inte längre en Natus Vincere-spelare. Det bekräftar spelaren själv på Twitter där han tackar för åren i organisationen.

"Tack Natus Vincere för de här häftiga åren tillsammans. Jag har njutit av att vara omgiven av människor med sådan vinnarmentalitet. Ett nytt kapitel börjar år 2022. Vänta er nyheter", skriver m0NESY.


För bara ett par veckor sedan chockade Natus Vincere CS:GO-världen genom att sätta m0NESY på transferlistan. Sedan dess har rykten florerat om att världstrean G2 Esports och den amerikanska organisationen Team Liquid skulle vara intresserade av att köpa loss spelaren.

Under gårdagen meddelade Navi att m0NESY inte är den enda talangen som får lämna organisationen inför nästa år. Natus Vincere Junior-spelarna Eugene "Aunkere" Karyat och Rodion "fear" Smyk har också transferlistats av organisationen då man anser att spelarna är färdigutbildade och redo.

Navi kommer att presentera sitt nya akademilag senare under månaden.

Artikelbild: Pressbild/Weplay
Videokälla: Weplay/Twitch

Vem är Sveriges nästa stora CS-stjärna?

1625 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..