×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiKo självsäker inför mötet med Ninjas In Pyjamas: "Tycker inte de är titelutmanare"

1
G2-stjärnan Nikola "NiKo" Kovač tycker inte att Ninjas In Pyjamas ska vara alltför kaxiga.
På en presskonferens igår fick G2 Esports stora stjärna Nikola "NiKo" Kovač frågan om vad han tycker om lagets semifinalsmotståndare Ninjas in Pyjamas. 24-åringen berättade då att han tycker att NIP har ett starkt lag, men att han inte tror att laget kommer att utmana om titlar än på ett tag.

— De är ett väldigt bra lag, men jag tycker inte att de är titelutmanare. De saknar den erfarenhet i laget som krävs, just nu är det bara dev1ce som har den erfarenheten, sade G2-stjärnan.

NiKo berättade också att han tror att NIP:s nyförvärv Patrick "es3tag" Hansen på sikt kan hjälpa svenskarna att höja sig en nivå. Dock måste laget först lösa de problem som kommer av att es3tag inte pratar svenska.

— es3tag är en riktigt bra spelare, han kan hjälpa NIP mycket. Jag har hört att de har mycket problem med kommunikationen och det kommer att ta ett tag för dem att anpassa sig till att prata svenska ibland och engelska ibland. Kommunikationen är en av de viktigaste aspekterna av spelet.

— När es3tag presenterades sade han att han trodde att NIP skulle bli väldens bästa lag. Jag gillar inte det, det är lite för kaxigt. Det tar tid att bli världens bästa lag, sade NiKo.

Semifinalen mellan Ninjas In Pyjamas och G2 Esports spelas på lördag klockan 19:15.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner IEM Winter 2021?

516 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..