×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplista: 3 spelare som imponerat hittills under IEM Winter

1
Under förra veckan spelades gruppspelet och kvartsfinalerna av IEM Winter. Här är tre spelare som imponerat mest hittills.

3. Nicolai "dev1ce" Reedtz (Ninjas In Pyjamas)

Den danska AWP-stjärnan har haft en riktigt hög högstanivå under turneringen. Foto: Stefan Romare.
Den danska AWP-stjärnan har haft en riktigt hög högstanivå under turneringen. Foto: Stefan Romare.

Inför Ninjas in Pyjamas möte med Team Liquid avslöjade Nicolai "dev1ce" Reedtz att den senaste tiden varit tuff för honom. Att så är fallet märks inte på servern.

26-åringen har varit riktigt bra i NIP:s matcher under turneringen och vid flera tillfällen varit den avgörande faktorn för svenskarna. I den inledande matchen mot sitt gamla lag Astralis var AWP-stjärnan fenomenal.

Fortsätter dev1ce och Fredrik "REZ" Sterner leverera på servern kan NIP gå hela vägen.

2. Nikola "NiKo" Kovač (G2 Esports)

NiKo fortsätter imponera under höstsäsongen. Foto: Stefan Romare.
NiKo fortsätter imponera under höstsäsongen. Foto: Stefan Romare.

G2 Esports stora stjärna Nikola "NiKo" Kovač hade en fantastisk turnering under Majorn. Under IEM Winter har han visat att det inte var någon engångsföreteelse.

24-åringen har varit otroligt stabil över hela turneringen och är en stor anledning till varför G2 inte förlorat en enda match hittills. Är tillsammans med Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Mathieu "ZywOo" Herbaut den spelare som steppat upp mest under de få LAN-turneringar som kunnat hållas under året.

1. Dzhami "Jame" Ali (Virtus Pro)

Virtus Pro-spelaren har varit otroligt stabil under IEM Winter. Foto: Stephanie LIeske/ESL.
Virtus Pro-spelaren har varit otroligt stabil under IEM Winter. Foto: Stephanie LIeske/ESL.

Virtus.pros IGL och AWP-spelare har flugit lite under radarn i vår bevakning av turneringen hittills. Det betyder dock inte att han inte levererat på servern.

Virtus Pro har ännu inte förlorat en karta i turneringen och Jame är en stor faktor bakom succén. På de fem kartor som laget spelat snittar 23-åringen en HLTV-rating på 1.35 vilket är bäst i turneringen än så länge.

Jame har en otrolig förmåga att undvika att bli dödad vilket gör honom extremt svår att hantera för motståndarna. Det blir mycket intressant att se om VP kan hålla samma höga nivå i lördagens semifinal mot Team Vitality.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag vinner IEM Winter 2021?

516 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..