×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas säkrar semifinalplats i Malta Vibes Knockout Series

1
Håkon "hallzerk" Fjærli och Ludvig "HEAP" Alonso glänste när Dignitas säkrade en topp 4-placering.
Dignitas är klara för semifinal i den fjärde upplagan av Malta Vibes Knockout Series. Laget besegrade idag det ryska laget INDE IRAE med 2-1 i kartor.

Segern innebär att Dignitas kommer att sluta som sämst på en delad tredjeplats i turneringen, vilket är lagets bästa turneringsinsats sedan Dignitas vann Blast Nordic Masters i september.

I dagens seger var det Dignitas yngre spelare som hade framträdande roller. Den norske AWP-spelaren Håkon "Hallzerk" Fjærli var matchens bästa spelare och toppade scoreboarden i bägge Dignitas kartvinster.

Den svenska talangen Ludvig "HEAP" Alonso hade också en bra match. 21-åringen skrapade ihop 58 kills över de tre kartorna vilket var näst bäst i laget efter hallzerk.

I semifinalen får Dignitas möta vinnaren i matchen mellan MAD Lions och Copenhagen Flames. Semifinalen är schemalagd att spelas imorgon med start klockan 16:00.

Även ECSTATIC-spelaren Adam "WolfY" Andersson är ännu kvar i turneringen. Hans lag spelar sin semifinal imorgon klockan 13:00 och ställs då mot vinnaren i kvällens match mellan mouz NXT och 1win.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..