×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BOMBEN: pita ny coach för Dignitas

2
Faruk "pita" Pita återförenas med gamla lagkamrater.
Dignitas la igår upp nyheten om att de har signerat en ny coach. Faruk "pita" Pita har återförenats med sina före detta lagkamrater från sina två vändor i Ninjas in Pyjamas.

Pita har under de senaste månaderna coachat Copenhagen Flames, som tackar den 30-årige bosniern på Twitter för allt han gjort för deras lag.

Då Dignitas har varit nere i en slump på sistone hoppas deras supportrar på att Pita kan ge dem nya chanser att nå upp till sitt potential. Då Pita sen tidigare jobbat med Adam "friberg" Friberg, Patrik "f0rest" Lindberg, och Jonas "Lekr0" Olofsson kanske de tillsammans kan få nytt liv i sitt spelande.

Det är inte heller första gången Pita varit en del av Dignitas. Under 2017 spelade han ihop med bland andra Mikail "Maikelele" Bill och Joakim "jkaem" Myrbostad i ett par månader.


Artikelbild: Pressbild/Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..