×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Transferrykte: Stjärncoachen kan vara på väg till Evil Geniuses

1
G2 Esports före detta coach kan få uppdraget att bygga upp Evil Geniuses nya CS:GO-femma.
Transfermarknaden efter Majorn är minst sagt stekhet och flera lag uppges vilja göra såväl omfattande som mindre omfattande ändringar i sina femmor inför vårsäsongen. Ett av lagen som ryktas göra stora förändringar i sin uppställning är Major-tvåan G2 Esports.

Redan under förra veckan rapporterades det att G2 brutit med sin coach Damien "maLeK" Marcel. Nu uppger nyhetssajten Dexerto
att fransmannen är i långtgående samtal för att skriva på för det nordamerikanska krislaget Evil Geniuses.


Evil Geniuses är mitt uppe i en totalt ombyggnation av sitt CS:GO-lag efter lagets misslyckade insats i Stockholms-majorn, där laget inte lyckades vinna en enda match. Tre spelare har fått lämna laget och i skrivande stund består EG:s uppställning av bara två spelare, Vincent "Brehze" Cayonte och Cvetelin "CeRq" Dimitrov.

För närvarande coachas EG av kanadensaren Damian "daps" Steele som presenterades så sent som i juni. Vad som är tänkt att hända med daps om organisationen väljer att kontraktera maLeK är ännu okänt.

Under sina tre år i G2 lyckades maLeK, förutom att komma tvåa i årets Major, leda laget till andraplatser i IEM Cologne 2021, IEM World Championship 2020 samt ESL Pro League Säsong 9.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..