×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

TRANSFERRYKTE: Stjärncoachen kan vara på väg till Evil Geniuses

1
G2 Esports före detta coach kan få uppdraget att bygga upp Evil Geniuses nya CS:GO-femma.
Transfermarknaden efter Majorn är minst sagt stekhet och flera lag uppges vilja göra såväl omfattande som mindre omfattande ändringar i sina femmor inför vårsäsongen. Ett av lagen som ryktas göra stora förändringar i sin uppställning är Major-tvåan G2 Esports.

Redan under förra veckan rapporterades det att G2 brutit med sin coach Malek "maleK" Bennouioua. Nu uppger nyhetssajten Dexerto
att fransmannen är i långtgående samtal för att skriva på för det nordamerikanska krislaget Evil Geniuses.


Evil Geniuses är mitt uppe i en totalt ombyggnation av sitt CS:GO-lag efter lagets misslyckade insats i Stockholms-majorn, där laget inte lyckades vinna en enda match. Tre spelare har fått lämna laget och i skrivande stund består EG:s uppställning av bara två spelare, Vincent "Brehze" Cayonte och Cvetelin "CeRq" Dimitrov.

För närvarande coachas EG av kanadensaren Damian "daps" Steele som presenterades så sent som i juni. Vad som är tänkt att hända med daps om organisationen väljer att kontraktera maLeK är ännu okänt.

Under sina tre år i G2 lyckades maLeK, förutom att komma tvåa i årets Major, leda laget till andraplatser i IEM Cologne 2021, IEM World Championship 2020 samt ESL Pro League Säsong 9.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..