×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP i nytt nordiskt stjärnderby — här är alla öppningsmatcher i IEM Winter

1
Nu börjar IEM Winter och både Fnatic och Ninjas In Pyjamas får tufft motstånd i sina öppningsmatcher.
Under dagen kickar IEM Winter igång ordentligt. Hela tolv matcher kommer att spelas under dagen med start från klockan 12:00.

Ninjas in Pyjamas är först ut och laget ställs för tredje gången i höst mot Nicolai "dev1ce" Reedtzs tidigare lag Astralis. Under Majorn körde NIP över danskarna men i Blast Premiers höstfinaler var det Astralis, med stor hjälp av nyförvärvet Kristian "k0nfig" Wienecke, som tog hem segern.

Nu är det återigen match på hemmaplan för NIP och frågan är om laget hunnit svetsa ihop sig bättre under de få dagar som gått sedan lagets Köpenhamnsvistelse.

En annan match att hålla koll på är Fnatics inledande match mot Gambit Esports. Fnatic har vunnit två raka mindre turneringar (Dreamhack Open November och Republeage) och besegrade på vägen starka lag som BIG, Copenhagen Flames och ENCE Esports utan att förlora en karta.

Med schemalagd start klockan 14:20 ställs Fnatic mot ett lag i absoluta världsklass vilket blir ett riktigt styrkeprov för att se var laget står.

Alla dagens öppningsmatcher



Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

Vilket lag går längst i IEM Winter 2021?

714 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..