×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tittarsuccé för Blast — går in på topplista över CS:GO-turneringar med höga tittarsiffror

2
Bara Majorn har setts av fler tittare under år 2021.
Intresset för CS:GO verkar hålla i sig efter Majorn. Enligt statistiksajten Esports Charts var Blast Premiers höstfinaler ett av världens hittills mest sedda CS:GO-turneringar.

Enligt sajten peakade turneringen på över 860 000 tittare under finalen mellan Natus Vincere och Team Vitality. Bara sju CS:GO-turneringar före Blast Premiers höstfinaler har registrerat högre siffror än så och då har majoriteten av dem varit Majors.

Den mest sedda CS:GO-turneringen hittills är PGL:s Major i Stockholm förra månaden. Under Majorn peakade tittarantalet på över 2,7 miljoner tittare när Navi slog G2 Esports i finalen.

Värt att notera är att Blast Premiers höstfinaler "bara" hade en prispott på 425 000 dollar jämfört med Majors som i regel haft en miljon dollar i prispotten.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..