×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Navis otroliga säsong fortsätter — vinner ännu en titel: "Det var inte svårt"

2
Vitality bröt Navis 20 kartor långa svit på Nuke men räckte ändå inte till mot världens just nu överlägset bästa lag.
Natus Vincere tar sin andra stora titel i november. Världens i särklass just nu bästa lag vann kvällens final av Blast Premiers höstfinaler med 2-1 i kartor mot Team Vitality.

— Vi förlorade på Nuke för att få spela lite längre i den här arenan. Det var inte svårt, sade lagets superstjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev efter segern.

De två AWP-giganterna, Mathieu "ZywOo" Herbaut och s1mple, bjöd båda upp till dans i finalen. ZywOo toppfraggade i Vitalitys kartvinst och s1mple var överst på scoreboarden i Navis bägge kartvinster.

Under höstsäsongen har Navi vunnit närapå allt som laget kunnat vinna. Förutom kvällens titel har laget också vunnit Majorn i Stockholm och ESL Pro League i höst. Den enda turneringen Navi inte vunnit under hösten var CIS-regionens upplaga av IEM Fall där laget slutade tvåa efter Gambit Esports.


Navi tog hem matchens första karta Mirage med 16-12 efter en makalös insats av s1mple. Världens bästa spelare stod för turneringens hittills bästa individuella prestation där han levererade 36 kills och snittade 123 damage per runda.

På Nuke gjorde sedan Vitality något som ingen lyckats med på ett halvår — besegra Navi på Nuke. Efter en solid laginsats stod fransmännen som segrare på kartan med osannolika siffrorna 16-6 vilket innebar ett slut på Navis 20 kartor långa svit utan förluster på kartan.

Nuke-förlusten tog dock inte kål på Navi. Tvärtom klev Major-mästarna in på Inferno taggade till tänderna. Lagets försvarsspel i första halvleken var felfritt och efter 15 rundor var ställningen hela 12-3 till förhandsfavoriterna.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..