×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Trots jumboplatsen i Köpenhamn — NIP klara för Blast Premiers världsfinaler

2
Hampus "hampus" Posers mannar kommer att spela i årets sista stora turnering.
Resultatmässigt gick det inget vidare för Ninjas in Pyjamas i Blast Premiers höstfinaler. Laget slutade sist i turneringen efter två raka förluster mot Astralis och Team Liquid.

Trots de undermåliga resultaten i Köpenhamn kommer NIP att få spela i Blast Premiers världsfinaler senare i december. Tack vare lagets starka resultat i övriga turneringar i år är NIP ett av de åtta lag som kvalificerat sig för turneringen.

Att svensklaget kvalificerat sig för tävlingen innebär att lagets schema är minst sagt fullspäckat i december. Redan på torsdag deltar laget i IEM Winter och bara två dagar efter finalen i den turneringen kickar Blast Premiers årsfinaler igång.

Det är ännu inte känt var årsfinalerna kommer att hållas, men de första matcherna är schemalagda att spelas den 14 december. Turneringen avslutas med en stor final den 19 december.

Alla lag som deltar i Blast Premiers årsfinaler
Gambit Esports
Heroic
Natus Vincere
G2 Esports
Team Vitality
Ninjas in Pyjamas
Astralis
Team Liquid

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..