×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

TOPPLISTAN: De var Blast Premier Falls 5 bästa spelare

2
Blast Premiers höstfinaler är klara och Natus Vincere vann igen. Här är de fem spelarna som utmärkte sig mest under turneringen.

5. Kristian "k0nfig" Wienecke (Astralis)

Foto: Stefan Romare
Foto: Stefan Romare
Astralis nyförvärv Kristian "k0nfig" Wienecke visade varför han förtjänar en plats i Danmarks största organisation. 24-åringen, som inför turneringen inte spelat en match sedan september på grund av en handskada, rätade ut alla frågetecken om spelarens form.

Var fenomenal när Astralis besegrade Ninjas in Pyjamas i lagets öppningsmatch och drog sedan inte ned på tempot under resten av turneringen. Hade flest kills totalt av alla spelare under hela turneringen.

4. Denis "electronic" Sharipov (Natus Vincere)

Foto: Kalle Strömgren
Foto: Kalle Strömgren
23-årige Denis "electronic" Sharipov hade en riktigt fin Major-turnering. Det följde han upp med råge även i Blast Premiers höstfinaler. Verkar få en rejäl boost av att spela inför publik då han ofta levererar fina siffror på LAN.

Utmärkte sig särskilt när Navi besegrade Team Vitality i upper bracket-finalen. I den matchens andra karta Nuke hade electronic 122 i ADR.

3. Valeriy "B1T Vakhovskiy (Natus Vincere)

Foto: Stefan Romare
Foto: Stefan Romare
Den yngste spelaren på listan med sina 18 år. Den enda förutom listans etta som hade över 1.0 i HLTV-rating på alla kartor som han spelade.

När Navi sparkade igång turneringen genom att köra över BIG var det B1T som stod för både flest assists och kills i matchen. Har ett galet aim och levererade flest headshots per runda i turneringen.

2. Mathieu "ZywOo" Herbaut (Team Vitality)

Foto: Kalle Strömgren
Foto: Kalle Strömgren
Det går inte att underskatta den betydelse som Mathieu "ZywOo" Herbaut har för sitt Team Vitality. Ibland känns det som att AWP-stjärnan ensam bär laget till vinster och Blast Premiers höstfinaler utgjorde inget undantag.

Glänste som mest i de två jämna matcherna som laget spelademot Astralis och var då helt avgörande för att Vitality skulle gå segrande ur bägge matcherna.

1. Oleksandr "s1mple" Kostyliev (Natus Vincere)

Foto: Stefan Romare
Foto: Stefan Romare
Till gissningsvis ingens förvåning toppar Oleksandr "s1mple" Kostyliev denna lista. Det finns ingen spelare i världen som kan rå på s1mple när han är i form och det var han verkligen under förra veckans turnering.

Efter förra månadens Major-vinst var det många som oroade sig för att s1mples motivation skulle falna. Man kan inte säga annat än att världsstjärnan återigen gav sina kritiker svar på tal då han under Blast Premiers höstfinaler hade högst rating av alla spelare, näst högst ADR, högst kills per round och flest rundor där han dödade mer än en motståndare.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..