×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Katastrofal match för Young Ninjas — utslagna ur Malta Vibes

1
Young Ninjas är utslagna ur Malta Vibes Knockout Series efter den chockerande förlusten mot tyska cowana.
Young Ninjas tog en hård 1-2-förlust efter det chockerande mötet mot tyska cowana i Malta Vibes Knockout Series och är därmed utslagna.

Matchen inleddes för lagen på Overpass där ninjorna stortorskade med 1-16 mot det tyska laget. Först efter 13 hela rundor kunde Young Ninjas lyckas plocka endast en runda tack vare Linus "LNZ" Holtängs insatser.

Young Ninjas lyckades få fart på spelet under matchens andra karta Vertigo med en 16-12-vinst. Anton "Sapec" Palmgren var på framkanten i ninjornas lag med 26 frags.

Den avgörande kartan spelades på Inferno och såg relativt lovande ut för ninjorna i första halvlek med 6-9 i poängställning. Tyskarna drog sedan iväg med en aggressiv T-sida och avslutade matchen med 16-8 för att slå ut svenskarna ur turneringen.

Även Fnatic Rising fick ett tidigt stopp i turneringen efter 1-2-förlusten mot EC Kyiv tidigare under dagen.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..