×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP utskickade ur Blast Premier Fall — svår förlust mot Team Liquid

1
Ninjas in Pyjamas klarade inte trycket från Team Liquid i slutspelen av Blast Premier Fall — skickas ut med huvudet före.
Ninjas in Pyjamas förlorade mot Team Liquid med 1-2 i sista chansen att stanna kvar i slutspelen av Blast Premier Fall.


Matchen inleddes på Nip-favoriten Inferno med jämna poäng mellan lagen med Nicolai "dev1ce" Reedtz på toppen. Med 8 rundor plockade på T-sidan innan halvlek kunde NIP efter sidbytet plocka ytterligare 8 rundor med Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora på framkant för 16-13-vinsten.

Matchens andra karta spelades på Mirage och tog en rejäl vändning när svensklaget endast kunde plocka fyra rundor innan matchens 4-16-slut. Liquids spel med Keith "NAF" Markovic, Jake "Stewie2k" Yip och Jonathan "EliGE" Jablonowski på toppen satte helt stopp för ninjorna.

Den sista kartan spelades på Overpass med återigen jämna resultat. Efter första halvlek som T hade NIP ett litet övertag mot motståndarna med 8-7 men vände när Liquids fina defensiva spel och NAFs sinnessjuka aim kunde kriga sig fram till vinstresultatet 16-11.

Matchens klart starkaste insats från Team Liquid kom från NAF som avslutade matchen med 70-43 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.44. För ninjornas del stod device på toppen med 61-52 i KD och en 1.11 HLVTV-rating.

Artikelbild: Stefan Romare

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..