×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Navis oväntade drag — transferlistar supertalangen

2
Världens just nu bästa lag har valt att transferlista en av världens största talanger.
16-årige Ilya "m0NESY-" Osipov anses av många vara världens största CS:GO-talang. Den ryska Natus Vincere Junior-spelaren, som dominerat i Weplay Academy League under hösten, uppges nu av nyhetssajterna Dexerto och 1PV vara till salu.

Enligt källor till Dexerto har flera organisationer redan uttryckt intresse för spelaren, som anslöt till Navi redan som 14-åring.

I det senaste avsnittet av HLTV Confirmed berättade Navis storstjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev att han tyckte att m0NESY borde lånas ut till en annan organisation för att få mer erfarenhet mot topplag. Enligt Dexertos källor är det dock mer troligt att det blir en försäljning då intresset för att låna spelaren varit svalt.

I den senaste säsongen av Weplay Academy League var m0NESY en av de bästa spelarna. Under gruppspelet låg hans HLTV-rating i snitt på 1.37 och i slutspelet snittade han 1.30.

Artikelbild: Pressbild/Natus Vincere
Videokälla: Weplay/Twitch

Vem är Sveriges nästa stora CS-stjärna?

1217 personer har röstat
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..