×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nordiskt debutderby för NIP ikväll — här är dagens matcher i Blast Premiers höstfinaler

2
Ninjas In Pyjamas är sist ut i öppningsmatcherna av Blast Premiers höstfinaler. Här är alla dagens matcher.
Två veckor utan CS:GO i världsklass är för länge. Idag sätter äntligen Blast Premiers höstfinaler igång med ett gäng toppmatcher.

Här är alla öppningsmatcher i turneringen.


Först ut för dagen är ett möte mellan två lag som båda är i en ombyggnadsfas. Team Liquid skakas av interna konflikter och ska inte ha tränat inför turneringen och Vitality ryktas också göra stora förändringar till sin femma inför nästa år.


Dagens andra match är lite av ett svenskmöte mellan två riktiga legendarer. I den ena ringhörnan står Olof "olofmeister" Kajbjer och i den andra har vi Heroics svenske coach Richard "Xizt" Landström. Under Majorn visade Heroic att man inte bara kan leverera i online-turneringar men den samlade rutinen i Faze Clan ska inte heller underskattas.


En match som på förhand känns som en given Navi-vinst. Den stora frågan inför matchen är om Major-mästarna kan hålla motivationen uppe året ut. Om svaret på den frågan är ja finns det väldigt få lag som kan mäta sig med Oleksandr "s1mple" Kostylievs mannar.


Den kanske mest spännande matchen för oss svenskar är sist ut för dagen. Under Majorn möttes lagen och då var NIP totalt överlägsna. Nu har bägge lagen gjort förändringar i sina femmor och frågan är vilket lag som hunnit anpassa sig till förändringarna bäst.

Artikelbild: Pressbild/NIP

Vilket lag vinner Blast Premiers höstfinaler?

1024 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..