×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

LISTA: 6 intressanta spelare att kolla in i veckans stora turnering

1
Nu är det snart matchdags i Blast Premiers höstfinaler. Här är sex spelare att kika lite extra på.
Efter ett par veckors vila är det nu äntligen dags för CS:GO i absoluta världsklass igen. Här är sex spelare att hålla ett extra öga på när Blast Premier drar igång på riktigt.

1. Patrick "es3tag" Hansen (NIP)

Foto: Pressbild/NIP.

Ninjas in Pyjamas nyförvärv kommer förstås att ha ett gäng extra ögonpar på sig. Den danska stjärnan har värvats in som ersättare för Linus "LNZ" Holtäng för att vara en trygg och säker supportspelare.

Extra känsligt för många är förstås att NIP valt att byta ut en svensk spelare mot ytterligare en dansk. Faktumet kan innebära att 25-åringen har ännu högre press och förväntningar på sig.

2. Helvijs "broky" Saukants (Faze Clan)

Foto: Stephanie Lieske/ESL.
Foto: Stephanie Lieske/ESL.

Olof "olofmeister" Kajbjers lettiske lagkamrat har varit oerhört stabil hela året. Majorn var inget undantag då broky fortsatte att leverera på servern.

20-åringens spetskvaliteter tillsammans med övriga Faze Clan-spelares rutin kan göra laget dödligt farliga i Köpenhamn.

3. Oleksandr "s1mple" Kostyliev (Navi)

Foto: Pressbild/ESL
Foto: Pressbild/ESL

Det är alltid en fröjd att titta på s1mple och så är förstås fallet även den här turneringen. Världens bästa spelare dominerade fullständigt i Majorn och fick äntligen sin efterlängtade Major-titel.

Utifrån stjärnans uttalanden ska det inte råda någon brist på motivation. Med det sagt blir det förstås intressant att se om s1mple kan fortsätta prestera på sin osannolikt höga nivå året ut.

4. Benjamin "blameF" Bremer (Astralis)

Foto: Pressbild/Astralis
Foto: Pressbild/Astralis

NIP:s nyförvärv är inte den enda dansken som debuterar för sitt lag i turneringen. Astralis mönstrar en femma där både Benjamin "blameF" Bremer och Kristian "k0nfig" Wienecke gör sin tävlingsdebut för laget.

Av de två nyförvärven är blameF den som levererat bäst under 2021. Kan den före detta Complexity Gaming-duon lyfta det danska storlaget?

5. Mathieu "ZywOo" Herbaut (Vitality)

Foto: Stephanie Lieske/ESL
Foto: Stephanie Lieske/ESL

Det florerar en hel del transferrykten gällande Team Vitality. Enligt den franska nyhetssajten 1PV är laget på väg att göra stora förändringar i femman.

Frågan inför veckans turnering är hur ryktena påverkar laget och storstjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut. Den franska AWP-stjärnan har närapå ensam burit laget genom höstsäsongen och mycket talar för att det är 21-åringen som kommer att få axla det tyngsta ansvaret ännu en gång i Köpenhamn.

6. Casper "cadiaN" Møller (Heroic)

Foto: Pressbild/PGL.
Foto: Pressbild/PGL.

Casper "cadiaN" Møller är minst sagt en färgstark karaktär. Som Heroics in-game leader och AWP-spelare utgör han en nyckelspelare för laget.

Under Majorn levde 26-åringen upp ordentligt av publikstödet. Räkna med att cadiaN kommer vara ännu mer taggad inför hemmapubliken i Royal Arena.

Vilket lag vinner Blast Premiers höstfinaler?

1024 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..