×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: TV4 sänder VM i Counter-Strike

1
En av Sveriges största tv-kanaler kommer att sända VM i Counter-Strike på sin Play-tjänst.
Världsmästerskapen i Counter-Strike kommer inte bara att sändas via Twitch. En av Sveriges största tv-kanaler, TV4, kommer också att sända VM via sin play-tjänst TV4 Play.

Enligt kanalens hemsida kommer sändningar att ske mellan 16—19 november och förutom Counter-Strike kommer det också att sändas Dota 2, Tekken 7 och Pro Evolution Soccer.

Det är inte första gången som esport visas på svenska tv-kanalers plattformar, men det är första gången som TV4 visar Counter-Strike i sina kanaler. Kanalen sänder sedan tidigare esport i form av SHL:s turnering i NHL.

Häromdagen gästade också den spelande förbundskaptenen Fredrik "JAEGARN" Kempf och Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm TV4:s program Nyhetsmorgon för att snacka upp världsmästerskapen. Du kan se inslaget med JAEGARN och b0denmaster här.

Artikelbild: Pressbild/TV4

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..