×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Idag avgörs det — här är förutsättningarna inför Major-finalen i Avicii Arena

1
Vilket lag kommer att koras till Major-mästare efter kvällens finalmatch?
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Världens bästa spelare har krigat sig igenom Major-slutspelet för att stolt kunna spela i finalen. Natus Vincere och G2 Esports möts ikväll för att göra upp om mästartiteln, prissumman och äran.


Antingen Nikola "NiKo" Kovač eller Oleksandr "s1mple" Kostyliev — två av världens bästa CS:GO-spelare — kommer att vinna sin första Major-titel någonsin. Både Navi och G2 jagar hungrigt sina första Major-vinster och kommer gå all-in för att ge sitt lag titeln.

Finalen blir ett återseende mellan lagen sedan deras finalmöte i IEM Cologne tidigare i år då Navi lyckades besegra G2 med 3-0. Tidigare resultat, tillsammans med årets övriga prestationer och vinster, innebär att Natus Vincere är stora favoriter att ta hem titeln.

Med en miljon dollar i prispengar för Major-vinnarna är det en fin morot för G2 att rättfärdiga sina inkonsekventa och instabila prestationer under online-eran.

Spänningen för vilka av lagens skyttar som kommer stångas mot varandra som mest och dominera kartorna är olidlig. NiKo och s1mple är två av världens bästa spelare och väntas vara matchens top-fraggers.

Samtidigt har Denis "electronic" Sharipov haft en väldigt bra säsong. 23-åringen har presterat fantastiskt under Majorn och kan väntas bli en iögonfallande måltavla för G2-spelaren Nemanja "huNter" Kovač som är en mycket värdig motståndare.

Avicii Arena är utsåld och både Navi och G2 har haft ett fantastiskt stöd från publiken under slutspelet. För de som inte är på plats kan finalen ses på PGL:s Twitch-kanal med start klockan 20:00.

Artikebild: Pressbild/PGL

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..