×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FINALKLARA: Natus Vincere körde över Gambit i Major-semifinalen

1
Natus Vincere vann CIS-derbyt och säkrade en finalplats i Majorn.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Världens just nu bäste spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev är ett steg närmare sin efterlängtade Major-titel. Hans Natus Vincere vann kvällens semifinal mot Gambit Esports bekvämt med 2-0 i kartor.

Matchens gigant var s1mple som dominerade matchen från start. Över de två kartorna var 24-åringen ostoppbar och skramlade ihop hela 50 kills totalt.

Navi ställs nu mot G2 Esports i morgondagens final i en match som kommer att handla mycket om striden mellan lagens två stora profiler s1mple och Nikola "NiKo" Kovač. I de tre senaste


Navi dominerade matchen från första sekund. Gambit hade inte en chans på lagets eget kartval Inferno och var i 5-10-underläge efter 15 rundor. Både s1mple och Denis "electronic" Sharipov var fenomenala och stod för 23 respektive 21 kills vardera när Navi tog hem kartan med 16-8.

På Mirage var matchen ännu mer ensidig och s1mple om möjligt ännu mer dominant. Navi tog hem kartan med 16-3 och s1mple slutade på totalt 27 kills på de 19 spelade rundorna — en prestation som belönade honom med en HLTV-rating på 2.26.

Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..