×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Funplus Phoenix kickar sitt CS:GO-lag — lägger ner hela satsningen

1
Den kinesiska organisationen lägger ner sin investering i CS-divisionen efter "begränsningar och svårigheter".
FunPlus Phoenix gick igår på twitter ut med nyheten om att organisationen kapar investeringen i CS-divisionen och lägger ner hela CS-laget som följd.


Det hela verkade redan förra månaden luckras upp mot ostadigheter i laget när managern Petar "⁠peca⁠" Marković skrev på twitter att tiden med organisationen var slut.

Kort efter pecas uppsägning följde även coach och Major-vinnare Jonatan "Devilwalk" Lundberg i samma led och bröt med organisationen och annonserade att han är öppen för förhandlingar med lag och organisationer i CS:GO eller Valorant.


Lagets svajiga år och misslyckande att kvala till Majorn kan ha varit spiken i kistan för beslutet om divisionens framtid.

Artikelbild: Pressbild/Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..