×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Majordrömmen lever — olofmeister vann ödesmatchen mot Team Liquid

2
Den svenska legendaren har fortfarande chans att nå Major-slutspelet.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Olof "olofmeister" Kajbjer har fortfarande chans att nå Major-slutspelet. Hans Faze Clan besegrade idag det sista nordamerikanska hoppet i Majorn, Team Liquid, med 2-0 i kartor.


Faze Clan öppnade matchen starkt och körde över Team Liquid på amerikanernas egna kartval Inferno. Helvijs "broky" Saukants och olofmeister var lagets bästa spelare när Faze rodde hem kartan med 16-8.

Mirage blev en betydligt jämnare historia som fick avgöras på övertid. Först efter två övertidsomgångar lyckades Faze Clan säkra segern på kartan med 22-19.

Faze Clans lettiska stjärna broky blev stor hjälte när han stängde matchen i den 41:a rundan.

Segern innebär att Faze Clan fortfarande har möjlighet att nå slutspelet i Majorn. I morgon avgörs det när Faze Clan spelar den sista omgången i Legends Stage.

Artikelbild: Pressbild/PGL

Hur långt går Faze Clan i Majorn?

500 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..